Extra Voorstelling Echter Revue

Vanwege de explosieve kaartverkoop is er besloten om een extra

voorstelling te houden op Paasmaandag 22 april om 18:30 uur.

“Nog nooit in de vijfentwintigjarige revuegeschiedenis liep de voorverkoop zo hard.” Zo vertelt een glunderende de revuevoorzitter Thom Smeets. “Het eerste weekend, 12 en 13 april, is compleet uitverkocht, en de voorstellingen van 19, 20, 26, 27 en 28 april zijn nagenoeg uitverkocht. Voor de “aangeklede” voorstelling op 21 april zijn nog voldoende kaarten, maar ook die begint langzaam vol te lopen.

We hebben daarom besloten om een extra voorstelling te spelen op Paasmaandag 22 april. Die heeft wel een vervroegd aanvangstijdstip. Deze voorstelling begint om 18:30 uur. De zaal gaat open om 18:00 uur.”
Kaarten kunnen digitaal worden aangeschaft via de website van de Echter Revue : www.echter-revue.nl/kaarten-voorverkoop/

Maar natuurlijk kunnen mensen ook terecht bij de vertrouwde voorverkooppunten bij Martien Aerts aan de St. Jorisstraat, ‘Van Ool Colors@Home’ aan de Aasterbergerweg en bij ‘Just for Hair Kapsalon’ aan de Ligusterstraat in Echt.

In het EuroDetach Revuetheater vinden de laatste repetities plaats voordat de voorstelling ‘Ech, Opgehemeldj’ op 12 april voor een uitverkochte zaal in première gaat. Regisseur Iris van Ginkel blijft tot het einde schaven om de voorstelling zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. Inmiddels hangen de kostuums klaar, is het decor af en maken het revueorkest, -dansgroepen en -koor deel uit van de repetitieavonden en -dagen.

De Echter Revue speelt zich voornamelijk af in twee tijdsperiodes. De jaren 1903 en 1986. De revue is dan ook doorspekt met historische feiten en personen uit beide jaren. Daarnaast zorgen tal van fictionele karakters voor de nodige hilariteit. Met de steeds verder doorgevoerde integratie van dans en muziek in de spelscenes is het etiketje ‘Revue’ inmiddels al lang achterhaald. Muziektheater zou een betere benaming zijn voor ‘Ech, Opgehemeldj’.