Ech, D’n draod kwiet

In April 2023 brengt de Echter Revue de voorstelling “Ech, d’n draod kwiet” op de planken.

Traditiegetrouw vindt elke twee jaar een nieuwe productie van de Echter Revue plaats. Echter, door de coronapandemie is het intussen 4 jaar geleden. Dus we popelen om ons product aan het publiek te laten zien!

In een tijd van onder andere politieke polarisatie, de coronapandemie en oorlog in Europa heeft schrijfster Iris van Ginkel gezocht naar een tijdloos thema: een sprookje. Ze heeft een bekend sprookje als uitgangspunt genomen en heeft daar een stevige moderne en Echter twist aan gegeven. Met haar script in de hand heeft de Echter Revue de draad na jaren weer opgepakt en is begonnen met uitwerken tot een compleet theaterstuk, met Iris als regisseuse. Veel aandacht is besteed aan vormgeving, kostuums, lichttechniek en zang en dans. Meer nog dan andere Revues heeft dit geleid tot een dynamische en visuele voorstelling.

We zijn trots om – na meer dan een half jaar hard werken – ons product aan jullie te mogen vertonen!

Op deze site vindt u alvast veel info en achtergronden van ‘Ech, d’n draod kwiet’. Maar natuurlijk is het echte gevoel alleen over te brengen in onze theaterzaal. Koop dus snel nog een kaartje!