Kaartverkoop van start!

De kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van de Echter Revue “Ech, d’n draod kwiet” is geopend!

Vanaf nu kunnen er kaartjes gekocht worden voor specifieke datums, of geschenkenbonnen die op een later moment omgezet worden naar een bepaalde datum.

De speeldata van de voorstellingen zijn iets gewijzigd ten opzichte van eerdere berichtgeving: de productie zal gedurende 3 in plaats van 4 weekenden op de planken gebracht worden. Hierdoor zijn de eerste twee speeldata vervallen, maar er is een extra speeldag toegevoegd op 1e Paasdag! Het volledige overzicht van voorstellingen is als volgt:

  • Vrijdag 7 april – 20:00u
  • Zaterdag 8 april – 20:00u
  • Zondag 9 april (1e Paasdag) –  20:00u
  • Vrijdag 14 april – 20:00u
  • Zaterdag 15 april – 20:00u
  • Zondag 16 april – 18:00u (let op, afwijkend tijdstip!)
  • Vrijdag 21 april – 20:00u
  • Zaterdag 22 april – 20:00u
  • Zondag 23 april 14:00u (matinee)

E-Tickets

Entreekaartjes zijn online te koop, als E-tickets. Een online ticket wordt gekocht op datum en kan direct online worden afgerekend. Er is vrije plaatskeuze, dus kaartjes kunnen niet gekocht worden op stoelnummer.

Koop online tickets via deze link!

Handverkoop

Het is ook nog steeds mogelijk om kaartjes te kopen via de handverkoop. Hiervoor kunt u terecht bij ons verkooppunt Van Ool Colors@Home (Aasterbergerweg 19), geopend van dinsdag t/m zaterdag. Hier kunt u zowel contant als met pinpas betalen.

Ook zullen mensen van de Echter Revue op vrijdag 16 december op de Bovenste Straat staan tijdens het Christmas Evening Shopping. Hier kunnen geschenkenbonnen gekocht worden tegen contante betaling.

Geschenkbonnen

Wilt u familie of vrienden verrassen met een origineel geschenk voor de feestdagen? Ook dat kan! Daarvoor kunt u een Echter Revue geschenkbon kopen, die op een later tijdstip door de ontvanger kan worden omgezet naar een kaartje op datum. De geschenkenbonnen zijn eenmalig te koop tijdens het Christmas Evening Shopping en regulier via Van Ool Colors@Home.

Het omwisselen van een geschenkbon voor een kaartje op datum, kan alleen via het verkooppunt bij Van Ool Colors@Home! Dus doe jezelf of een ander een plezier, en koop gauw een kaartje!

Contact
revuebestuur@gmail.com

Het is weer voorbij…

Met zijn 124-en gingen we een jaar mee in de fantasie-wereld van Revue-schrijver en -regisseur Iris van Ginkel.
Aan haar fantasie ontsproot een onmogelijk verhaal waarin feiten en fictie met elkaar vervloeiden tot een drieënhalf uur durende achtbaanrit. In haar hoofd zat het allemaal: hoe het eruit moest zien , hoe het moest klinken en hoe het moest voelen; Ech, Opgehemeldj!

En nu… aan het eind van april is alles weer alsof er niets gebeurd is, alsof we geen negen voorstellingen hebben gespeeld, gedanst en gezongen. Maar ook gedecord, getechniekt, gekleed en gecaterd. Ge-PRd, Gefotografeerd, gevideood, geschminckd, gepoetst, gebouwd en gebloemschikt.

In ons jubileumjaar hebben we weer op de toppen van ons kunnen gepresteerd, een stapje hoger en een toefje verder. Het onmogelijke werd weer mogelijk gemaakt door al die 124 kanjers van de familie die de Echter Revue is.

Stoppen op het hoogtepunt ?  Geen sprake van !

April 2021 staat in onze revue-agenda’s al omcirkeld als datum voor de 14de Echter Revue: Ech…….

Henk Hover