Dat was het dan weer…

Ze vlógen voorbij….

Maanden van repeteren, drie weekends in april met in totaal acht uitvoeringen voor dik 2500 Echtenaren en niet-Echtenaren. Want ze kwamen ook dit jaar weer van heinde en verre, de bezoekers aan de 12de Echter Revue. Sommigen een keer, maar velen ook meerdere keren.

De voorstelling ‘Ech, Non-actief’ wordt bijgeschreven in het grote Revue-archief als een hele succesvolle. Regisseur Iris van Ginkel wist spelers, dansers , muzikanten en backstageteam tot grootse prestaties te verleiden.

Nu nog ‘even’ opruimen terwijl de ideeën voor editie 13 alweer langzaam op beginnen te borrelen.

In april 2019 is er weer een nieuwe revue……

3 antwoorden op “Dat was het dan weer…”

 1. Als import Echtenaar/ Peyenaar heb ik voor de derde keer weer immens genoten van dit spektakelstuk op hoog niveau. Complimenten voor iedereen die er aan heeft meegewerkt om het ook dit jaar weer tot een groot succes te maken.. Ik verheug me nu al op de uitvoering van 2019…

 2. 16 jaar geleden ben ik door mijn tante uit Echt uitgenodigd om een keer mee te gaan naar “de Reveu”.
  Na afloop had ik het Reveu virus te pakken en niet meer kwijtgeraakt.
  Godzijdank is hier ook gelukkig geen remedie voor.
  Iedere 2 jaar zit ik vol verbijstering te wachten op de advertentie int Echter weekblad voor de voorverkoop.
  Zodra de kaartjes gekocht zijn bij de enige echte nostalgische winkel die Echt nog rijk is namelijk sigarenboer Aarts begint mijn countdown te lopen.
  Ik ontrek me dan van alle socialmedia en nieuws omtrent de Reveu
  Alleen om het feit om geheel openminded en totaal verrast te worden tijdens de show.
  En wederom ook dit jaar hebben jullie me geprikkeld met een perfect optreden dat mijn toneelzintuigen deed uitslaan op een schaal van 9.9 op de schaal van Richter.
  Chapeau Chapeau en nogmaals Chapeau .
  Ik zeg bedankt voor 2017 en tot ziens in 2019.

 3. Hoy Allen
  Ook wij waren weer van de party .
  Het is gewoon geweldig wat deze mensen met zijn alle presteren .
  Dit heet professioneel !! We hebben genoten .Allemaal bedankt voor wat jullie met zijn allen hebben neergezet .Het was super !!

Reacties zijn gesloten.